ΑΕΝΑΟΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ,

Εκδοτικός Όμιλος Αέναον

6:01 π.μ. Ekdoseis Aenaon 0 Comments


Οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ιδρύθηκαν το 2016 με σκοπό την έκδοση βιβλίων υψηλών προδιαγραφών και με μοναδικό στόχο τις καλύτερες συνθήκες για τους συγγραφείς και χαμηλό κόστος για το αναγνωστικό κοινό.
Η έκδοση βιβλίου στις εκδόσεις Αέναον προσφέρει έναν πρωτοποριακό τρόπο έκδοσης για όλους τους συγγραφείς.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε συγγραφείς, ποιητές, συγγραφικές ομάδες, οργανισμούς και εταιρίες.
Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε τα μεγαλύτερα ποσοστά από την πώληση του πρώτου κιόλας αντιτύπου. Οι εκδόσεις Αέναον προσφέρουν πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
Είμαστε κοντά σας τόσο στο προ-εκτυπωτικό στάδιο όσο και στο στάδιο της εκτύπωσης, προώθησης και διανομής του. Η προώθησή του είναι προσωπική υπόθεση για εμάς καθώς η θυγατρική μας Arts Promotion https://www.facebook.com/ArtsPromotions/ και ο ραδιοφωνικός σταθμός http://heartbeatradio.eu/, αναλαμβάνουν να προωθήσουν το έργο σας από την έγκρισή του μέχρι και την εξάντλησή του.

Για τις οδηγίες υποβολής κειμένων επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα του website http://www.ekdoseis-aenaon.com/

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση βιβλίου, απευθυνθείτε στα 215-5016693 και 215-5016697
Η επιλογή και τα κριτήρια για την έκδοση ενός βιβλίου είναι αυστηρά καθώς σεβόμαστε το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του. Μέχρι σήμερα η έκδοση και το ταξίδι ενός βιβλίου είχε αβέβαιο προορισμό, με τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ένα είναι σίγουρο το ταξίδι θα το καθορίσεις εσύ και τον προορισμό εμείς .

0 σχόλια: