ΑΕΝΑΟΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ,

Παρουσιάστηκε «το Γνέψιμο» του Σταύρου Ζουπούλη

3:59 π.μ. Ekdoseis Aenaon 0 Comments


Σε μια όμορφη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Παυσιλύπου
Τα βιώματα ενός ανθρώπου της υπαίθρου, η αναζήτηση μέσα στο χρόνο και οι μνήμες, που δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, εμπεριέχονται στο βιβλίο «το γνέψιμο».
Την πρώτη συγγραφική δουλειά του Καρδιτσιώτη Σταύρου Ζουπούλη, η οποία και παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Παυσιλύπου, παρουσία πλήθους κόσμου.
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν ο κ. Κώστας Τσιάρας, ιατρός-βουλευτής της Ν.Δ., η κ. Μαλαματένια Μπουραζάνη, πρόεδρος του συλλόγου «τα ΣΕΛΛΑΝΑ», ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός θεάτρου σκιών Μάκης Χάρμπας. 
Για το βιβλίο του ο συγγραφέας αναφέρει: Το «Γνέψιμο» είναι το πρώτο μου βιβλίο, ενώ άλλα τρία χειρόγραφα, εύχομαι να εκδοθούν σύντομα. Όλα όσα γράφω εμπεριέχουν και αυτοβιογραφικά στοιχεία, γιατί περιλαμβάνουν και προσωπικά μου βιώματα. Επίσης, γράφω στίχους. Στις 6 Ιανουαρίου του 2017 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μου με τίτλο, «Πόσα όνειρα», που το τραγουδά ο Θ. Παπαβασιλείου. Με τα βιβλία μου, ευελπιστώ να αγγίξω τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων σας. Αξιώνω μέσα από τα δικά μου πάθη και τους προσωπικούς καημούς, να δείτε κάτι από τον εαυτό σας και την περασμένη σας ζωή. Ίσως έτσι καταφέρετε να βρείτε διέξοδο». 
Την όμορφη αυτή εκδήλωση διοργάνωσαν ο Εκδοτικός Όμιλος Αέναον - Aenaon Publications Εκδότης και το βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ Καρδίτσας.
πηγη: Artkarditsa.gr

0 σχόλια:

About AENAON PUBLICATIONS

Η φωτογραφία μου


Οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ιδρύθηκαν το 2016 με σκοπό την έκδοση βιβλίων υψηλών προδιαγραφών και με μοναδικό στόχο τις καλύτερες συνθήκες για τους συγγραφείς και χαμηλό κόστος για το αναγνωστικό κοινό . 
Στον όμιλο επιχειρήσεων μας διαθέτουμε ένα πλήρες πακέτο προκειμένου να καλύπτουμε τον συγγραφέα από το στάδιο της έγκρισης μέχρι και την έκδοση του νέου του βιβλίου . Η διαφημιστική μας εταιρία , πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα με έμπειρους μαρκετίστες αναλαμβάνει τον συγγραφέα και τον προβάλλει σε όλα τα μέσα . Το ατελιέ μας αποτελείτε από έμπειρους γραφίστες  , οι επιμελητές μας αναλαμβάνουν την διόρθωση του έργου σας χωρίς να παρεμβαίνουν σε αυτό με σκοπό να χαθεί η ταυτότητα του συγγραφέα και  οι τυπογραφικές μονάδες είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το όνειρο κάθε δημιουργού . Η επιλογή και τα κριτήρια για την έκδοση ενός βιβλίου είναι αυστηρά καθώς σεβόμαστε το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του . 
Μέχρι σήμερα η έκδοση και το ταξίδι ενός βιβλίου είχε αβέβαιο προορισμό , με τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ένα είναι σίγουρο το ταξίδι θα το καθορίσεις εσύ και τον προορισμό εμείς . 
Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 10:00-19:00 :2155016693 & 697 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΣΤΗ ΒΙΚΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ

ΣΤΗ ΒΙΚΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΤΟ ΓΝΕΨΙΜΟ

ΤΟ ΓΝΕΨΙΜΟ

ΤΣΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΤΣΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

UNDER THS SHADOW OF ATHOS

UNDER THS SHADOW OF ATHOS

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

ΙΔΕΩΝ ΛΥΚΑΥΓΕΣ

ΙΔΕΩΝ ΛΥΚΑΥΓΕΣ

ΨΥΧΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΨΥΧΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

8 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

8 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ