ΑΕΝΑΟΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ,

Παρουσιάστηκε «το Γνέψιμο» του Σταύρου Ζουπούλη

3:59 π.μ. Ekdoseis Aenaon 0 Comments


Σε μια όμορφη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Παυσιλύπου
Τα βιώματα ενός ανθρώπου της υπαίθρου, η αναζήτηση μέσα στο χρόνο και οι μνήμες, που δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, εμπεριέχονται στο βιβλίο «το γνέψιμο».
Την πρώτη συγγραφική δουλειά του Καρδιτσιώτη Σταύρου Ζουπούλη, η οποία και παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Παυσιλύπου, παρουσία πλήθους κόσμου.
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν ο κ. Κώστας Τσιάρας, ιατρός-βουλευτής της Ν.Δ., η κ. Μαλαματένια Μπουραζάνη, πρόεδρος του συλλόγου «τα ΣΕΛΛΑΝΑ», ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός θεάτρου σκιών Μάκης Χάρμπας. 
Για το βιβλίο του ο συγγραφέας αναφέρει: Το «Γνέψιμο» είναι το πρώτο μου βιβλίο, ενώ άλλα τρία χειρόγραφα, εύχομαι να εκδοθούν σύντομα. Όλα όσα γράφω εμπεριέχουν και αυτοβιογραφικά στοιχεία, γιατί περιλαμβάνουν και προσωπικά μου βιώματα. Επίσης, γράφω στίχους. Στις 6 Ιανουαρίου του 2017 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μου με τίτλο, «Πόσα όνειρα», που το τραγουδά ο Θ. Παπαβασιλείου. Με τα βιβλία μου, ευελπιστώ να αγγίξω τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων σας. Αξιώνω μέσα από τα δικά μου πάθη και τους προσωπικούς καημούς, να δείτε κάτι από τον εαυτό σας και την περασμένη σας ζωή. Ίσως έτσι καταφέρετε να βρείτε διέξοδο». 
Την όμορφη αυτή εκδήλωση διοργάνωσαν ο Εκδοτικός Όμιλος Αέναον - Aenaon Publications Εκδότης και το βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ Καρδίτσας.
πηγη: Artkarditsa.gr

0 σχόλια: