ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,

Ένα ταξιδιάρικο μικρό βιβλίο που πηγαίνει τον αναγνώστη στα πέρατα της γης.

4:28 π.μ. Ekdoseis Aenaon 0 Comments


Οκτώ θαυμάσιες και ιδιαίτερες θαλασσινές ιστορίες περιέχονται στο βιβλίο του Δημήτρη Θωμάζου με τίτλο «8 Ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα».
Όμορφες ιστορίες που μυρίζουν θαλασσινή αλμύρα , αφού εξιστορούνται πάνω σε βάρκες ψαράδων ή σε καταστρώματα πλοίων ή στο γραφικό καφενείο του κυρ Τάσου, που μαζεύονται τα βραδάκια οι γερο-ναυτικοί και οι ψαράδες και διηγούνται ιστορίες που βίωσαν σε μακρινά ταξίδια, σε βαρκάδες στα γύρω νησιά και θρύλους της θάλασσας.
Και μέσα από αυτές τις αφηγήσεις δίνονται μηνύματα αθωότητας , παιδικής ανεμελιάς, πίστης, αφοσίωσης, αγάπης, επικοινωνίας και διαλογισμού με τον εαυτό μας.
Πάρα πολύ ωραίες και οι περιγραφές της απέραντης , λατρεμένης και τόσο σημαντικής για την πατρίδα μας θάλασσας, όπως οι φράσεις:
«Η θάλασσα δεν είναι κάτι άψυχο , αλλά ένα υφαντό κεντημένο από πλάσματα, ιστορίες και θρύλους".
«Η θάλασσα που ενώνει με μαγικό τρόπο, μια δροσερή ξελογιάστρα που βρίσκει τον τρόπο να οδηγεί στην ελπίδα και τη λύτρωση».
Ένα ταξιδιάρικο μικρό βιβλίο που πηγαίνει τον αναγνώστη στα πέρατα της γης, τον κάνει να ονειρεύεται και να ξεχνιέται στο απέραντο μπλε της θάλασσας που γεμίζει τον άνθρωπο με αισιοδοξία και γαλήνη.

Βασιλική Μολφέση

0 σχόλια:

About AENAON PUBLICATIONS

Η φωτογραφία μου


Οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ιδρύθηκαν το 2016 με σκοπό την έκδοση βιβλίων υψηλών προδιαγραφών και με μοναδικό στόχο τις καλύτερες συνθήκες για τους συγγραφείς και χαμηλό κόστος για το αναγνωστικό κοινό . 
Στον όμιλο επιχειρήσεων μας διαθέτουμε ένα πλήρες πακέτο προκειμένου να καλύπτουμε τον συγγραφέα από το στάδιο της έγκρισης μέχρι και την έκδοση του νέου του βιβλίου . Η διαφημιστική μας εταιρία , πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα με έμπειρους μαρκετίστες αναλαμβάνει τον συγγραφέα και τον προβάλλει σε όλα τα μέσα . Το ατελιέ μας αποτελείτε από έμπειρους γραφίστες  , οι επιμελητές μας αναλαμβάνουν την διόρθωση του έργου σας χωρίς να παρεμβαίνουν σε αυτό με σκοπό να χαθεί η ταυτότητα του συγγραφέα και  οι τυπογραφικές μονάδες είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το όνειρο κάθε δημιουργού . Η επιλογή και τα κριτήρια για την έκδοση ενός βιβλίου είναι αυστηρά καθώς σεβόμαστε το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του . 
Μέχρι σήμερα η έκδοση και το ταξίδι ενός βιβλίου είχε αβέβαιο προορισμό , με τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ένα είναι σίγουρο το ταξίδι θα το καθορίσεις εσύ και τον προορισμό εμείς . 
Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 10:00-19:00 :2155016693 & 697 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΣΤΗ ΒΙΚΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ

ΣΤΗ ΒΙΚΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΤΟ ΓΝΕΨΙΜΟ

ΤΟ ΓΝΕΨΙΜΟ

ΤΣΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΤΣΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

UNDER THS SHADOW OF ATHOS

UNDER THS SHADOW OF ATHOS

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

ΙΔΕΩΝ ΛΥΚΑΥΓΕΣ

ΙΔΕΩΝ ΛΥΚΑΥΓΕΣ

ΨΥΧΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΨΥΧΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

8 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

8 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ