ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα έρωτα και μυστηρίου! Για να μην ξεχνάς της Νεκταρίας Μαρκάκη

5:39 π.μ. Ekdoseis Aenaon 0 Comments


Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα έρωτα και μυστηρίου! Μια κοπέλα ξυπνάει μόνη σε ενα δάσος μη μπορώντας να θυμηθεί τίποτα για τη ζωή της. Αμνησία λοιπόν... Αυτό που την τρομοκρατεί αρχικά περισσότερο είναι η όψη της, καθώς βλέπει σημάδια άγριου ξυλοδαρμού πανω στο κορμί της.

Πόσο φρικιαστικό είναι ν' ανοίγεις τα μάτια σου στη μέση του πουθενά, να πονάς παντού και να μη θυμάσαι τίποτα για τον εαυτό σου; Η ιστορία προχωράει με γρήγορο ρυθμό και η ηρωίδα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, ενός ευγενικού άντρα που αποφασίζει να τη φροντίσει μαζι με την αδερφή του και την κόρη της, τη μικρή Μελίνα.

Ένα γαϊτανάκι μυστηρίου ξεπλέκεται σιγα- σιγα, με την κοπέλα να δέχεται επίθεση αναμνήσεων από όμορφες και άσχημες στιγμές αναστατώνοντας τον ήδη ταραγμένο κόσμο της. Η ζεστασιά που θα βρει σε αυτό το σπίτι μοιάζει να ειναι το καταφύγιό της. Ο Ορέστης, ένας αντρας με καθαρή καρδιά και γνήσια αισθηματα, θα εισβάλει στην καρδιά και στο μυαλό της όμως οταν το παρελθόν έρθει στην επιφάνεια η κοπέλα θα κληθεί να πάρει καθοριστικές αποφάσεις.

Η γραφή ειναι πάρα πολύ ζωντανή και άμεση, καθώς χρησιμοποιεί πρωτοπρόσωπη αφήγηση από τη μεριά της ηρωίδας. Περιγραφές που σου σχηματίζουν συνεχεια εικονες και μυρωδιές, πλοκή με αμείωτη αγωνία και οι ευγενικές, μα δυνανικές, ψυχές των κεντρικών ηρώων αποτελούν χαρακτηριστικά του βιβλίου. Το συνιστώ σε όλους τους λάτρεις της αισθηματικής λογοτεχνίας που αγαπούν τις ιστορίες ενός γνήσιου έρωτα που σου προκαλεί εντονα συναισθηματα ακομα και με τα πιο απλά πράγματα!! Ενα γεμάτο βιβλίο που εκθειάζει την έννοια της πραγματικής αγάπης που μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια!
 Τόνια Λαλούση 

0 σχόλια:

About AENAON PUBLICATIONS

Η φωτογραφία μου


Οι εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ιδρύθηκαν το 2016 με σκοπό την έκδοση βιβλίων υψηλών προδιαγραφών και με μοναδικό στόχο τις καλύτερες συνθήκες για τους συγγραφείς και χαμηλό κόστος για το αναγνωστικό κοινό . 
Στον όμιλο επιχειρήσεων μας διαθέτουμε ένα πλήρες πακέτο προκειμένου να καλύπτουμε τον συγγραφέα από το στάδιο της έγκρισης μέχρι και την έκδοση του νέου του βιβλίου . Η διαφημιστική μας εταιρία , πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα με έμπειρους μαρκετίστες αναλαμβάνει τον συγγραφέα και τον προβάλλει σε όλα τα μέσα . Το ατελιέ μας αποτελείτε από έμπειρους γραφίστες  , οι επιμελητές μας αναλαμβάνουν την διόρθωση του έργου σας χωρίς να παρεμβαίνουν σε αυτό με σκοπό να χαθεί η ταυτότητα του συγγραφέα και  οι τυπογραφικές μονάδες είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το όνειρο κάθε δημιουργού . Η επιλογή και τα κριτήρια για την έκδοση ενός βιβλίου είναι αυστηρά καθώς σεβόμαστε το αναγνωστικό κοινό και τις απαιτήσεις του . 
Μέχρι σήμερα η έκδοση και το ταξίδι ενός βιβλίου είχε αβέβαιο προορισμό , με τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ ένα είναι σίγουρο το ταξίδι θα το καθορίσεις εσύ και τον προορισμό εμείς . 
Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 10:00-19:00 :2155016693 & 697 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΣΤΗ ΒΙΚΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ

ΣΤΗ ΒΙΚΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΤΟ ΓΝΕΨΙΜΟ

ΤΟ ΓΝΕΨΙΜΟ

ΤΣΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΤΣΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩ

UNDER THS SHADOW OF ATHOS

UNDER THS SHADOW OF ATHOS

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

ΙΔΕΩΝ ΛΥΚΑΥΓΕΣ

ΙΔΕΩΝ ΛΥΚΑΥΓΕΣ

ΨΥΧΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

ΨΥΧΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ

8 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

8 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ