ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα έρωτα και μυστηρίου! Για να μην ξεχνάς της Νεκταρίας Μαρκάκη

5:39 π.μ. Ekdoseis Aenaon 0 Comments


Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα έρωτα και μυστηρίου! Μια κοπέλα ξυπνάει μόνη σε ενα δάσος μη μπορώντας να θυμηθεί τίποτα για τη ζωή της. Αμνησία λοιπόν... Αυτό που την τρομοκρατεί αρχικά περισσότερο είναι η όψη της, καθώς βλέπει σημάδια άγριου ξυλοδαρμού πανω στο κορμί της.

Πόσο φρικιαστικό είναι ν' ανοίγεις τα μάτια σου στη μέση του πουθενά, να πονάς παντού και να μη θυμάσαι τίποτα για τον εαυτό σου; Η ιστορία προχωράει με γρήγορο ρυθμό και η ηρωίδα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, ενός ευγενικού άντρα που αποφασίζει να τη φροντίσει μαζι με την αδερφή του και την κόρη της, τη μικρή Μελίνα.

Ένα γαϊτανάκι μυστηρίου ξεπλέκεται σιγα- σιγα, με την κοπέλα να δέχεται επίθεση αναμνήσεων από όμορφες και άσχημες στιγμές αναστατώνοντας τον ήδη ταραγμένο κόσμο της. Η ζεστασιά που θα βρει σε αυτό το σπίτι μοιάζει να ειναι το καταφύγιό της. Ο Ορέστης, ένας αντρας με καθαρή καρδιά και γνήσια αισθηματα, θα εισβάλει στην καρδιά και στο μυαλό της όμως οταν το παρελθόν έρθει στην επιφάνεια η κοπέλα θα κληθεί να πάρει καθοριστικές αποφάσεις.

Η γραφή ειναι πάρα πολύ ζωντανή και άμεση, καθώς χρησιμοποιεί πρωτοπρόσωπη αφήγηση από τη μεριά της ηρωίδας. Περιγραφές που σου σχηματίζουν συνεχεια εικονες και μυρωδιές, πλοκή με αμείωτη αγωνία και οι ευγενικές, μα δυνανικές, ψυχές των κεντρικών ηρώων αποτελούν χαρακτηριστικά του βιβλίου. Το συνιστώ σε όλους τους λάτρεις της αισθηματικής λογοτεχνίας που αγαπούν τις ιστορίες ενός γνήσιου έρωτα που σου προκαλεί εντονα συναισθηματα ακομα και με τα πιο απλά πράγματα!! Ενα γεμάτο βιβλίο που εκθειάζει την έννοια της πραγματικής αγάπης που μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια!
 Τόνια Λαλούση 

0 σχόλια: